Newsflash

Eindelijk loopt HTC in de pas bij het uitbrengen van nieuwe Android updates. Vandaag is de update van de HTC One naar Android 4.3 vrijgegeven. Gebruikers worden gewaarschuwd via een pop-up en dat is ook voor het eerst.

Het lijkt een beetje op mosterd na de maaltijd. Begin deze week bracht Samsung hun smartwatch Gear uit. De Gear is compatibel met Android 4.3. Helaas maar de meeste Samsung telefoons gebruiken een oudere versie. Eind oktober krijgt de nieuwe Samsung Galaxy S4 een update naar 4.3 en in december de Galaxy Note 2 en S3.

Hoeveel Samsung Galaxy Notes 1 en 2 zijn er wereldwijd verkocht? Van het originele model  gingen er al 10 miljoen over de toonbank. Van de Note 2 al 30 miljoen. Wij zijn benieuwd wat de nieuwe Note 3 gaat doen.

De Catarpillar CAT B15 stuitertelefoon is van heden te koop bij de MediaMarkt.

Jammer genoeg alleen nog in Duitsland. Let op: Cat komt eraan. Het toestel heeft een dual-core 1 GHz processor, een scherm van 4” en draait op Android 4.1. Grootste plus is natuurlijk dat dit toestel tegen een stootje en water kan.

Dell stopt met Windows 8 RT tablets, dat berichtte wij  al eerder. In oktober komen de Amerikanen echter wel met een 8" Windows 8 tablet op de markt, die geassembleerd gaat worden door het Taiwanese Pegatron.

 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel