Newsflash

Google Wallet heeft een boost gekregen omdat het nu beschikbaar is voor alle telefoons met Android 2.3 of hoger. Tot voorkort kon je Wallet alleen maar draaien op smartphones met een NFC. Daarnaast wordt Wallet in Amerika nu door alle netwerken ondersteund. Ook komt Google met Wallet voor iOS. Google heeft al meer dan US$ 300 miljoen in dit project geïnvesteerd en tot hun schrik was de app nog geen 10 miljoen keer gedownload. Tijd voor actie dus.

Schrijnende Apple iPhone 5S tekorten nu al in Amerika. Zowel retailers als netwerken melden dat zij veel lagere voorraad hebben dan verwacht, nog voordat het toestel komende vrijdag echt verkocht gaat worden. Er zijn verschillende redenen voor de fenomeen. Apple laat gewoon te weinig 5S toestellen maken en er is ook nog steeds een probleem met de beschikbaarheid van de vingerafdruksensor. Daarnaast wil Apple meer dan 70% van alle verkopen via hun eigen Apple store doen. Daar is de beschikbaarheid zeker groter.

Google's nieuwe Nexus 7 LTE is nu ook beschikbaar buiten Amerika. Vanaf vandaag te koop in Australië, Canada, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Japen, Korea en Engeland. Daar gaat de Nexus 7 LTE £ 299 (€ 356) voor een 32 Gb uitvoering kosten. Te koop via Play maar ook O2 gaat deze tablet promoten.

Apple heeft de iOS7 update, 1,2 Gb, vrijgegeven. Er komen heel berichten dat de nieuwe update niet te downloaden is. Wellicht later vandaag of morgen als het rustiger is. Het aandeel Apple staat nu ruim 1% hoger dan de slotkoers van gisteren.

Onderzoek in Amerika, met de SunSpider Javascript Benchmark, wijst uit dat de nieuwe Apple iPhone 5S de snelste smartphone is, die je op dit moment kan kopen.

Ook de nieuwe Apple 5C en de oudere Apple 5 scoren goed. LG Optimus G pro doet het weer net iets beter dan de Samsung Galaxy S4

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel