Newsflash

Huawei komt einde van deze maand in Taiwan uit met twee nieuwe toestellen. De Ascend G610 en G700. Beide Android toestellen hebben een scherm van 5” en komen qua prijs in het midden segment van de markt. De G700 heeft een snellere processor en meer werkgeheugen.

Firefox komt met een nieuwe Android browser Firefox 24 for Android. Het is nu mogelijk om direct vanuit de brower content met andere te delen via sociale media en of e-mail. Ook via het zogenaamde bumpen, het tegen elkaar houden van smartphones en dan via NFC gegevens overzetten, is nu mogelijk.  O ja, de browser schijnt ook nog razendsnel te zijn.

BlackBerry komt morgen eindelijk met pingen (BBM) voor Android en iOS. Het lijkt dat BBM voor Android telefoons eerst 3 maanden exclusief bij Samsung komt te liggen. Op dit moment zijn er wereldwijd 60 miljoen BBM-gebruikers ten opzichte van ruim 250 miljoen WhatApp-adepten. Het lijkt ons niet voor de hand liggen, dat BlackBerry dit gat ooit gaat dichten. BlackBerry’s website is overigens wel al helemaal klaar voor de aanstaande lancering:

Microsoft’s zoekmachine Bing heeft een nieuw logo.

Wat vind jij ervan?

Nokia komt op 22 oktober met groot nieuws naar buiten. Althans dat zeggen de Finnen zelf. Waarschijnlijk wordt op die officieel de nieuwe Lumia 1520 aangekondigd. Nokia’s eerste 6” 1080p scherm smartphone met een quad-core CPU aanboord. Wellicht wordt dan ook hun nieuwe WIndow 8 RT tablet aangekondigd.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel