Newsflash

Het oude gerucht over een mogelijke smartphone van Amazon duikt weer op. Wellicht gaat het toestel Kindle phone heten en komt met naast een Kindle e-reader app natuurlijk met een app die het heel makkelijk maakt om Amazon content  online te kopen.

Het gerucht gaat nu ook dat bij bepaalde Amazon abonnementen of bij een zeker bestedingspatroon Amazon het toestel gratis weggeeft. Nu maar hopen dat Amazon eindelijk in Nederland gaat beginnen.

Lenovo zet de aanval in op gerenommeerde mobiele telefoonmerken als Samsung en Apple en geldt zowel voor smartphones als tablets. De Chinezen hebben dit truckje eerder gedaan op de PC markt waar zij sinds enige maanden heer en meester zijn. In het eerste kwartaal verkocht Lenovo 11,4 miljoen smartphones en al 1,5 miljoen tablets. Een respectievelijk verdrie- en verviervoudiging ten opzichte van 12 maanden eerder.

Apple heeft volgens ingewijden bij Foxconn, de assembleur van iPhones, China Mobile toe te voegen aan de netwerken die als eerste de iPhone 5C gaan ontvangen. 10 september komt steeds dichterbij. Ook uit Amerika komt het gerucht dat Apple grotere schermen aan het testen is. Zo zou er een prototype iPhone zijn met een 4,7” en zelfs 5,7”. Daarnaast is er een iPad met een 13” scherm. Zoals bekend komen de iPhone 5C en 5S beide met een 4” scherm.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel