Newsflash

Grap of niet? Gaat Android 4.4 echt KitKat heten?

 

Na Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich en Jelly Bean nu dan KitKat? Het lijkt toch dat het werkelijkheid gaat worden. Surf maar naar www.android.com/kitkat/

 

Hetzelfde Google meldt dat er sinds de introductie van Android nu meer dan 1 miljard Android toestellen zijn geactiveerd. In mei waren dit er nog 900 miljoen. Android rocks. Vooral door het enorme succes van Samsung. Of is het precies andersom?

Eindelijk is het zover. Apple heeft de uitnodigingen verstuurd voor een persbijeenkomst ’s morgens vanaf 9:00 uur op het hoofdkantoor in Cupertino, Amerika. Na het ontbijt of koffie volgt er om 10:00 uur een zogenaamde ‘Executive presentation’. Wij zijn benieuwd naar de inhoud.

Het aandeel BlackBerry zit vandaag in de lift. Beleggers speculeren dat na de overname van Nokia door Microsoft, BlackBerry extra gewild is. Wij denken dat er een serieuze overnamekandidaat minder is. En dat is slecht nieuws. Aandelen staan ruim 2,1% hoger.

Na het overname nieuws is het aandeel Nokia met ruim 38,5% gestegen. Microsoft daarentegen daalt met ruim 5,8%, wat een indicatie is dat beleggers minder vertrouwen hebben in deze overname.

De Zweedse accessoire fabrikant Krusell heeft branchegenoot ‘walk on water’ voor een onbekend bedrag overgenomen. Op de komende IFA in Berlijn komen meer details naar buiten. ‘Walk on water’ staat bekend om haar hypermoderne, trend- en mode gevoelige hoesjes en tassen. Krusell is veel conservatiever en wordt nu wellicht wat hipper.

Acer kondigt de nieuwe Liquid S2 aan. De eerste smartphone met 4K, de nieuwe video standaard, mogelijkheid. Daarnaast heeft dit 6” toestel een 13 MP camera en een quad-core 2,3 GHz processor met 2 Gb intern geheugen. Een beest van een smartphone met een vergelijkbare prijs: € 549. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel