Newsflash

Logitech is uitgekomen met een nieuw wit Ultra dun toetsenbord voor de iPad. Natuurlijk vooral aantrekkelijk als je een witte iPad hebt. Helaas alleen compatible met de iPad 2 en iPad 3. Verwachte prijs is US$ 99.

Het lijkt dat Apple niet alleen de iPhone 5 gaat aankondigen op 12 september maar ook de iPhone 4S 8 Gb. Op hetzelfde moment wordt dan de iPhone 3GS niet meer geproduceerd.

Gisteren meldde wij al dat Apple een nieuwe muziekstreamingservice gaat opzetten. Grote concurrent Pandora’s aandelen verloren vrijdag ruim 16,9% als reactie op dit nieuws.

Succes voor Microsoft. Op de nieuwe Amazon Kindle Fire is Google vervangen door Microsoft search engine Bing. Amazon's aandelen sloten vrijdag overigens 3,09% hoger op een recordhoogte van US$ 259,14.

Het lijkt ook Nokia wel eens vals speelt. Het demofilmpje dat hun nieuwe Optical Image Stabilisation laat zien dat zorgt voor extra beeldstabiliteit blijkt vervalst te zijn. Een valse start voor de Finnen, maar inmiddels heeft Nokia zijn excuus hiervoor aangeboden.

Eindelijk goed nieuws voor BlackBerry in Nederland. Volgens GfK is de nieuwe Curve 9320 marktleider geworden in het vooral bij jongeren populaire prepaid-segment. BBM oftewel pingen hier is voor de belangrijkste reden. Jammer dat RIM heeft aangekondigd zich vooral op de zakelijk klant te gaan richten. Lijkt ons een verkeerde strategie.

Ook Sony gaat uitkomen met een Windows 8 smartphone tenminste als je de geruchten mag geloven.  

Het lijkt dat Nokia ook een low budget Windows 8 telefoon gaat lanceren. Wordt dit de opvolger voor de Lumia 710 of de 610. Wij blijven het nieuws volgen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel