Newsflash

In Amerika mogen winkelmedewerkers van AT&T (grote operator) niet op vakantie na 10 september 2013. Gebeurt dit om er zeker van de zijn dat het bedrijf de verwachte run op nieuwe Apple iPhones aankan?

Een goed bericht voor Foursquare. Het sociale media bedrijf staat op het punt om een kapitaalinjectie van Microsoft te krijgen. Daarnaast is Foursquare enorm populair bij online adverteerders. Hun unieke 'check in'-feature zorgt dat de omzet explodeert.

HTC is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe operating systeem voor mobiele telefoons, maar dan alleen voor China. Het gaat zich vooral richten op de naadloze integratie van specifieke Chinese Apps, zoals Baidu en Weibo, en wordt daarnaast geoptimaliseerd voor de Chinese taal.

Heel slechte berichten over de verkopen van BlackBerry's Q10 uit Amerika. De toestellen willen maar niet verkopen. Een winkel meldt zelf dat alle verkochte toestellen weer zijn teruggebracht. De Q10 boekt alleen een beperkt succes bij overheidsdiensten. Nu maar hopen dat bij een verkoop van het bedrijf BlackBerry's patenten echt wat waar blijken te zijn.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel