Newsflash

In hoeveel kleuren komt de nieuwe Apple iPhone uit? Naast zwart, wit en in het goud duiken er de laatste tijd steeds meer berichten en foto's op van ook een grijze uitvoering. De hype naar de verwachting lancering op 10 september bouwt verder op.

LG komt met drie nieuwe smartphones uit. De LG optimus L1 II, L4 II en L9 II. Eerder kwamen de L3 II, L5 II en de L7 II al op de markt. De L1 II heeft het kleinste scherm (3,0") en is te koop in Nederland bij onder andere Saturn voor €129. De iets grote L4 II heeft een 3,8" scherm en een processor van 1,0 GHz en dit toestel komt in september op de markt. In oktober gevolgd door de L9 II met een scherm van maar liefst 4,7" en een snelle 1,4 GHz CPU. Ook gaat LG, waarschijnlijk al op de IFA, weer een tablet verkopen. Dit keer gaat het om een 8,3" full HD tablet.

Eerder berichtten wij al dat de verkopen van BlackBerry's Z10 in Nederland niet zo goed gaan. Vooral distributeurs hebben hun magazijn vol liggen met dit eerste full touch BB10 toestel. Zoals zo vaak gezegd blijft het een vreemde keuze van BlackBerry om bij de introductie van hun nieuwe software, BB10, niet als eerste met een toetsenbord model toestel uit te komen . Maar goed. In Engeland heeft Carphone Warehouse (in Nederland bekend onder The Phone House) nu eieren voor haar geld gekozen en een drastische prijsverlaging doorgevoerd. De Z10 kost daar nu geen € 445 meer maar slechts € 303.

Lee Young-Hee, VP mobile bij Samsung, heeft in de Korea TImes bevestigd dat zowel de Galaxy Gear, Samsung's smart watch, als de nieuwe Galaxy Note III, voor het eerst aan de wereld worden getoond tijdens de IFA.

Het had heel anders kunnen lopen met het 'echte' toetsenbord als Steve Jobs er persoonlijk niet voor had gezorgd dat de eerste iPhone een virtueel klavier kreeg. Behalve BlackBerry zijn er eigenlijk geen smartphones met ingebouwd toetsenbord meer op de markt. Motorola gaat hier misschien met de nieuwe Droid 5 verandering in brengen.

Volgens geruchten zou het gaan om een 4,5" telefoon. Als wij kijken naar de duim op deze foto dan licht een 3" toestel meer voor de hand. Helaas heeft Motorola zich uit bijna heel Europa teruggetrokken dus dit toestel komt zeker niet officieel naar Nederland.

De eerste iPhone 5C is nog niet eens op de markt of het Chinese Goophone heeft al een kopie gemaakt.

Over dit toestel, heel origineel de i5C, is het volgende bekend. Het heeft een 4” scherm met een resolutie van 960 * 540, 1,2 GHz dual-core processor, 8 MP camera en Android 4,2. Verwachte prijs in China is rond de US$ 100. Vergelijk dat eens met een iPhone.

Het nieuwe merk Kazam, waarover wij eerder berichtten, heeft een grote slag geslagen. Vanuit Engeland komt het bericht dat het merk daar door Tech Data Mobile gedistribueerd gaat worden. Of het oude MCC, tegenwoordig Tech Data Mobile, het merk ook in Nederland gaat verkopen is nog niet bekend.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel