Newsflash

Microsoft wordt steeds serieuzer met haar Surface tablet. Eerder meldde wij dat Scholten Awater een geautoriseerde reseller is geworden. Nu heeft Telebeeld het bericht ontvangen dat Tech Data Europees de rechten van Microsoft heeft gekregen om de Surface te verkopen aan hun resellers. Een

Wat is er met TomTom aan de hand? De laatste dagen schommelt de koers enorm.

Op dinsdag bijvoorbeeld was de koers gedurende de dag 13% hoger en sloot met een winst van 8,6%, om vervolgens de dagen daarna weer te dalen. Vrijdag steeg het aandeel vervolgens weer met ruim 7%. Reden: waarschijnlijk het oude ongefundeerde gerucht dat de TomTom directie het bedrijf van de beurs wil halen door een bod te doen op de aandelen.

Leuk nieuws voor Apple gebruikers. Vanaf vrijdag kan iedereen met een Apple ID inloggen op iCloud en gratis gebruik maken van iWorks.

De apps, voor het online gebruik maken van Pages, Numbers en Keynote,  zijn al beschikbaar in Apple's nieuwe iOS 7 stijl. Je moet wel een redelijk snelle internetverbinding hebben anders is het werken met iWorks feitelijk niet mogelijk. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel