Newsflash

Compal Communications, een van de bedrijven die Nokia telefoons assembleert, verwacht veel extra orders door de recente introductie van Nokia’s nieuwe Windows 8 toestellen.  Hun verwachting is een vol orderboek voor begin 2013.

PostNL heeft via dochteronderneming Netwerk VSP, huis-aan-huis bladen bezorging, een minderheidsbelang gekregen in de appontwikkelaar Scoupy. Met Scoupy kunnen gebruikers korting krijgen bij deelnemende retailers, bars en restaurants.

Krijgt de bekende on-line muziekstream Pandora concurrentie van Apple? Er gaan sterke geruchten dat Apple een gratis muziekstream wil gaan aanbieden maar dan wel met reclame.

Ook in Nederland en Duitsland gaat de patentenstrijd tussen Samsung en Apple door. Heeft Apple de eerste ronde in ons land verloren de tweede ronde wordt vandaag door Apple ingezet. In Duitsland komen de beide kemphanen elkaar eind oktober maar liefst 6 keer tegen.

Het Nokia aandeel is iets opgekrabbeld na de dramatische val in dag eerder direct na de introductie van de Lumia 920 en 820. Het aandeel sloot gisteren 3,2% op Wall street.

Worden Chinese studenten gedwongen om bij Foxconn stage te lopen? Foxconn is het bedrijf dat voor Apple iPhone assembleert. Foxconn heeft de stagiaires hard nodig want het lijkt nauwelijks in staat om aan de grote vraag voor de iPhone 5 te kunnen voldoen.

Apple gaat weer een stap verder met in de bescherming van hun producten. Nu lijkt het dat de nieuwe connector van de iPhone 5, die kleiner maar breder is dan Apple’s oude dock adapter, niet in licentie aan andere bedrijven gegeven gaat worden.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel