Newsflash

Er zijn veel signalen dat Samsung hun eerder dit jaar aangekondigde ‘ smart watch’ al op de IFA in Berlijn gaat introduceren. Op dit moment heeft al Sony zo’n horloge op de markt en zijn er wereldwijd nog maar 250,000 stuks van verkocht. Nog geen echt succes. Wellicht hebben Samsung en later Apple met de iWatch meer geluk.

BlackBerry’s CEO Thorsten Heins wordt bij een eventuele verkoop van zijn bedrijf er in ieder geval niet slechter van. Als hij bij een verkoop ook het veld moet ruimen dan ontvangt hij maar liefst US$ 55,6 miljoen. Overigens als Heins zonder verkoop ontslagen wordt krijgt hij US$ 22 miljoen. De aandelen BlackBerry sloten op vrijdag ruim 3,5% lager.

Microsoft en Google vechten een Youtube-app oorlogje uit. Google blokkeert sinds kort Microsoft’s Windows Phone 8 Youtube app omdat de app volgens Google niet aan hun eisen voldoet. Google heeft nog geen eigen app onder het mom van: ‘ we go where the users are’. Een duidelijke steek onder water omdat Windows Phone 8 nog niet echt heel populair is.

Nokia is begonnen met het uitrollen van een camera update voor hun Lumia Windows 8 Phone smartphones. Deze zogenaamde Amber update zorgt voor beter kleuren mix in foto’s en video’s en verbetert de geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er nieuwe apps zoals Best Shot,  kiest automatisch beste foto uit een reeks, Action Shot, waarmee je verschillende foto’s kunt samenvoegen, en Change Faces, waarmee je op humoristische wijze gezichten kunt wisselen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel