Newsflash

Een van de beste App voor je iPhone en Android smartphone is zonder twijfel Symbaloo. Dit Nederlandse bedrijf heeft een soort blokjes startpagina ontwikkeld. Bijzonder handig en na hun nieuwste update zelfs nog beter! Symbaloo werkt nu ook in landscape mode. Schud je iPhone en het verplaatsen van de blokjes is een kinderspel geworden. Een echte aanrader.

Mark Zuckerberg, de bekende oprichter van Facebook, verkoopt zijn aandelen voorlopig niet. Sinds gisteren mag hij zijn 444 miljoen aandelen, geschatte waarde US$ 8,9 miljard, verkopen maar dat gaat hij volgens Facebook niet doen.

Verwarring in de US. Zijn er nu wel of geen unieke Apple IDs gestolen van de FBI? AntiSec , een groep hackers, claimt te hebben ingebroken in een FBI laptop en hierdoor toegang te hebben gekregen tot 1 miljoen Apple IDs en de persoonlijke gegevens van 12 miljoen Apple toestellen. De FBI ontkent.

Volgens een analist van Business Insider verkoopt de Samsung Galaxy SIII bij drie van de vier Amerikaans netwerken beter dan de iPhone 4S in augustus 2012. Alleen bij AT&T doet de iPhone het nog  beter. Bij Verizon worden er ook meer Motorola RAZR MAXX toestellen verkocht dan iPhones. Het wachten is duidelijk op de IPhone 5.

De Europese Commissie heeft de Engelse m-payment joint venture tussen Vodafone, Everything Everywhere (T-Mobile en Orange) en O2 goedgekeurd. Gezamenlijk gaan zij een platform voor mobiel betalen creëren.

Ook Motorola heeft drie nieuwe toestellen aangekondigd. De Droid RZR HD, RAZR MAXX and the DROID M. De telefoons zijn voorlopig alleen in de US bij Verizon te krijgen De RAZR HD heeft een enorme batterij en gaat twee keer zo lang mee als de Samsung  Galaxy SIII.

Volgens Google’s CEO Eric Schmidt worden er nu dagelijkst 1,3 miljoen Android toestellen geactiveerd. Verreweg de meeste zijn telefoons en slechts 70 K tablets.

Leuk nieuws van de The Phone House in Nederland. Vooruitlopend op de te verwachte introductie van de iPhone 5 kan je daar voor € 10 een toestel reserveren. Komt de nieuwe iPhone niet binnen een maand dan krijg je je geld terug. Slim.

Een slimme Chinees heeft gelekte foto’s van Apple’s iPhone 5 gebruikt om alvast 5 ontwerppatenten aan te vragen. Zijn toestel heet de Goophone I5 en draait op Android. Nu maar kijken of de Chinese rechters hierin trappen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel