Newsflash

Het lijkt dat Ericsson op het punt staat om Nokia Siemens Networks  voor € 300 miljoen over te nemen.

Op 1 september is op veel Nederlandse snelwegen de maximum snelheid verhoogt naar 130 km. TomTom heeft daarom een update voor hun kaarten met de nieuwe maximum snelheid uitgebracht. Snel downloaden dus.

De jongere MVNO *bliep heeft met The Phone House het aantal verkooppunten uitgebreid naar 500 in Nederland. Eerder sloot *biep, eigendom van De Telegraaf Mediagroep al een overeenkomst met Freerecord shop.

De eerste foto’s van de nieuwe nano-simkaart  met T-Mobile logo’s zijn gelekt. Zoals bekend is de verwachting dat de nieuwe iPhone 5 gebruik gaat maken van dit nieuwe ontwerp simkaart.

Apple heeft de pers uitgenodigd voor een presentatie op 12 september in San Francisco. Als je kijkt naar Apple's uitnodiging dan is er maar een conclusie mogelijk: de presentatie van de iPhone 5.

Een bekend Amerikaans onderzoeksbureau heeft berekend dat als Apple de iPhone 5 op 21 september start te verkopen er wellicht meer dan 10 miljoen over de toonbank gaan voor het einde van september. Wellicht mogelijk maar wij vrezen dat Apple zoveel niet heeft kunnen laten produceren

Nokia´s aandelen zijn met 3,6% vooruitlopend op de verwachte aankondiging van hun nieuwe Windows smartphones.

Videos en foto´s van de nieuwe BlackBerry 10 L-serie (eerdere codenamen Liverpool en Londen) duiken op het internet op. De ‘icon-like interface’ lijkt een kopie van iOS en Android. Begin van een nieuwe patentenstrijd?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel