Newsflash

Iets dat de hele wereld al weet is toegegeven door Sony. Het Japanse bedrijf erkent dat zowel de iPhone als de Samsung Galaxy SIII veel beter zijn dan Sony’s telefoons. Hehe wat is nieuw. Eigenlijk dat Sony belooft op korte termijn met een smartphone te komen die wel kan concurreren met Samsung en Apple. Wij zijn beniewd.

Goed nieuws over de verkopen van de Nokia Lumia 920. In Duitsland, traditioneel een anti-Nokia land sinds de Finnen hun laatste fabriek in het Duitse Bochum hebben gesloten, is dit toestel bij alle retailers totaal uitverkocht. Hetzelfde bericht komt uit Amerika waar dit nieuwe Window 8 phone toestel is uitverkocht bij AT & T. In Nederland komt het toestel waarschijnlijk eind november op de markt.

Er zijn aanwijzingen dat Motorola, Google mobility, en Apple hun patentenstrijd niet meer voor de rechtbank willen uitvechten. Het lijkt dat er wellicht gekozen gaat worden voor arbitrage. Een derde onafhankelijk partij gaat onderzoek hoe het nu zit met de patenten en doet dan een bindende uitspraak. Wij zullen zien of dit ook werkelijk gaat gebeuren.

Eerder kwam al naar buiten dat Huawei op korte termijn met hun eerste Windows 8 Phone toestel op de markt komen de W1. Nu zijn er foto’s gelekt van de W3. Deze smartphone wordt in januari tijdens CES op de markt geïntroduceerd en zou een 4,5 inch scherm krijgen met een 8 MP camera.  Huawei zit niet bij de eerste lichting Windows 8 toestellen zoals Samsung, Nokia en HTC. Het wordt nu wel tijd voor hun eerste Windows telefoons.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel