Newsflash

Volgens goed ingelichte bronnen in Korea gaat Samsung tot en met 2016 ruim 80% van alle processoren voor Apple maken. Deze CPUs gaan in de iPhones en iPads van Apple. Naast grote concurrenten zijn Apple en Samsung dus ook partners. De overige 20% van de processoren wordt door TSMC gemaakt.

Eerste foto’s van de nieuwe Huawei Ascend P8 zijn opgedoken. Het zou gaan om een 5,2” toestel met een schermresolutie van 1.920 ) 1.080. Opmerkelijker is het materiaal waarvan de P8 gemaakt is. Dit zou een combinatie van metaal en keramiek zijn. Verwachte prijs rond de € 425. 

Yota Devices gaat waarschijnlijk de YotaPhone 2 officieel op 3 december in Londen aankondigen. Het toestel krijgt een quad-core 2,3 GHz processor, 2 GB werkgeheugen, 32 GB opslag, 8 MP camera met 2 MP selfie/webcam. Details over het scherm zijn nog niet bekend. Wel natuurlijk dat de YotaPhone 2 naast een normaal scherm ook een e-ink scherm aan de achterkant heeft.

De YotaPhone 2 werd in maart tijdens MWC in Barcelona aangekondigd voor lancering in het vierde kwartaal van 2014. Net op tijd dus.

Nokia heeft gemeld dat het geen telefoons meer gaat maken. Toch komt het bedrijf morgen met iets nieuws.

Ziet eruit als Apple TV met een Nokia logo. Morgen weten wij meer.

Apple is weer met een update van iOS 8 gekomen nu alweer versie iOS 8.1.1. Deze nieuwe software moet vooral iOS 8 sneller op de iPhone 4S laten draaien.

In Amerika is het nu mogelijk om je Beats headphone te laten repareren in een Apple store. Repareren, dat nu weer niet. Binnen garantie laten omruilen voor een andere. Dat is wel nodig ook want Beats staat nu niet echt bekend om haar kwaliteit.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel