Newsflash

Nokia HERE heeft een overeenkomst gesloten met SAP. Hiermee kan SAP topografische toevoegen aan haar Hana database-systeem. Hiermee kun je bijvoorbeeld mobiele datagegevens linken aan een locatie.

Alibaba heeft verklaart dat het open staat om in China op hun website PayPal-betaling te gaan integreren. Eerder kwam Alibaba met het bericht dat het ook in zee gaat met Apple Pay.

De computers van Google, die zorgen dat er op allerlei websites advertentie worden getoond, is lange tijd down geweest. De servers van DoubleCick for Publishing zorgen dat Google de dominante speler blijft op de zogenaamde ‘third party’ advertenties.

Gisteren konden wij al melden dat Xiaomi in 12 uur 720.000 smartphones had verkocht. Nu blijkt dat het bedrijf over de gehele dag – 11 november is vrijgezelle dag waarop traditioneel veel elektronica wordt verkocht -  maar liefst 1,2 miljoen toestellen verkocht. Niet slecht!

Apple wordt voor de rechter gedaagd in Amerika. Als je de overstap maakt van de iPhone naar een andere telefoon, dan bleef je SMSjes ontvangen via iMessage. Maar daar wist je niet omdat je geen Apple telefoon meer had. Boze consumenten stappen nu uit onvrede naar de rechtbank. Inmiddels heeft Apple het probleem opgelost en kan je altijd later nog je SMS loskoppelen van iMessage.

Google komt binnenkort met Android 5.0 Lollipop voor smartphones en tablets. Nu blijkt dat Google ook de interface van Android Wear gaat aanpassen.

Er komen nieuwe wijzerplaten en de helderheid van het horloge kan nu worden aangepast.

Leadcore, een Chinees bedrijf dat een grote investering heeft gehad van Xiaomi, komt binnenkort uit een smartphone van rond de € 50 met spectaculaire specificaties. Het toestel krijgt een snelle 2 GHz processor, 1 Gb werkgeheugen, een 2K (2540 * 1.440) scherm. Nog even geduld hebben dat wel.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel