Newsflash

Samsung gaat een nieuwe fabriek bouwen in Vietnam, waar op grote schaal smartphones gemaakt gaan worden. De contracten zijn bijna rond en Samsung gaat ruim € 2,6 miljard in dit nieuwe productiecentrum investeren. Het bedrijf heeft al een fabriek in Vietnam en dat bevalt dus goed.

De eerste kindvriendelijke LG smartwatch, de KizON, gaat nu ook buiten Korea verkocht worden. Met dit horloge weten ouders al waar hun kind is en kunnen zij direct met hun kind via deze smartwatch contact opnemen.

Vanaf volgende week te koop in Polen en vlak daarna ook in andere landen, waaronder Nederland. Wel een beetje groot.

Het is nu mogelijk om je mobiele telefoonnummer te ontkoppelen met Apple’s iMessage. Als je een nieuwe niet-Apple telefoon ging gebruiken dan bleven SMSjes maar op je niet meer toegankelijke iMessage-account binnenkomen. Vanaf nu dus niet meer.

Het heeft best wel lang geduurd voordat Samsung met de nieuwe Galaxy A3 en A5 smartphones is gekomen. Nu is naar buiten gekomen wat hiervan de reden was. Deze toestellen zijn net zoals de Galaxy Alpha uit een stuk aluminium gemaakt. Het bleek erg lastig te zijn om juist dit onderdelen te produceren. Ruim de helft van alle behuizingen werd door Samsung afgekeurd. Het wachten is nu nog op de A7, de grootste smartphone uit deze serie.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel