Newsflash

Op internet circuleren foto's van een LG G3 met daarop het nieuwe besturingssysteem van Google Android 5.0 Lollipop. Hoewel LG altijd nog haar eigen schil over het toestel legt zijn de verschillen met Android 4.4 toch wel susbtantieel.

 
LG G3 met Lollipop 

En zo ziet de interface er nu nog uit:

 
LG G3 met KitKat

Onderzoekers van de Finse Aalto universiteit hebben onderzocht welke smartphone het snelst data kan downloaden. En dat blijkt de een jaar oude Samsung Galaxy Note 3 te zijn:

topdownloadspeeds-v1-620x271

De Note 3 is dus sneller dan bijvoorbeeld de Apple iPhone 6. Een andere Samsung, de S5, heeft de snelste upload-snelheid.

 

topuploadspeeds-620x271

Eerder brachten wij het bericht dat er wellicht een epidemisch hardware probleem is met de Apple iPhone 6 Plus. Wij melden toen dat wellicht de 128 GB geheugenmodule de reden voor dit probleem. Nu blijkt dat niet zo te zijn. Insiders melden nu dat het geheugen zo goed door Apple is getest dat het onmogelijk voor dit soort fouten kan zorgen. Wordt vervolgd.

Samsung is bezig met de ontwikkeling van een 5,9” 4K super AMOLED scherm. Het is de bedoeling dat dit scherm met een resolutie van 3.840 * 2.160 in de nieuwe Note 5 gaat komen. Hiermee krijgt het scherm een onvoorstelbaar aantal PPIs, namelijk 700+.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel