Newsflash

Vanaf vandaag kun je Disney video’s die gekocht zijn in de Apple Store of via Google Play op zowel iDevices als Android toestellen afspelen. Het maakt niet meer uit in waar je de films hebt aangeschaft. Het was eerder niet mogelijk om video’s die via Apple gekocht waren op een Android tablet of smartphone te bekijken en andersom. Google en Apple hebben hierover nu met Disney een overeenkomst gesloten.

Ondanks eerdere berichten heeft TomTom nog geen deal gesloten met Volkswagen over de levering van verkeersinformatie aan de Duitse autobouwer. Volgens een eerder persbericht ging TomTom aan meer dan 2 miljoen auto’s de informatie leveren. Wellicht net iets te voorbarig geweest.

Op internet is een benchmark opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy Grand 3.

Dit toestel krijgt een 64-bit 1,2 GHz processor met 1,5 GB werkgeheugen en Android KitKat. De camera is 13 MP en wordt ondersteunt door een 5 MP selfie-camera. Het 5,5” scherm krijgt een resolutie van 1.280 * 720.

Samsung heeft vandaag in Korea de Master Dual geïntroduceerd. Het is een fliptoestel met twee schermen  - een 3” scherm en een 2,2” scherm- en draait op Android.

Het toestel is te koop voor rond de € 220 en gaat zeker niet naar Nederland komen.

MobileIron, de Amerikaanse maker van MDM-software om mobiele telefoons op afstand te beheren, heeft in het derde kwartaal een omzet van US$ 33,7 miljoen (€ 26,9 miljoen) gerealiseerd. Het nettoverlies is uitgekomen op € 15,53 miljoen (€ 12,4 miljoen). Dit is een hele vooruitgang op het vorige kwartaal. MobileIron is een concurrent op de overvolle MDM-markt van het Nederlandse VeliQ, VMware en bijvoorbeeld BlackBerry Fusion.

Dropbox en Microsoft gaan nauw samenwerken. Zo wordt Dropbox geïntegreerd in Microsoft Office. In de komende weken komt er een update van Office for Ipad waarin de integratie van Dropbox al is doorgevoerd. Microsoft heeft met OneDrive een concurrerende cloudopslagservice en de deal met Dropbox is dus verrassend.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel