Newsflash

Nieuwe SVP Apple Retail, Angela Ahrends, heeft per ongeluk bevestigd dat de Apple Watch in de lente op de markt gaat komen. Dit valt op te maken uit een videoboodschap die intern bij Apple is verspreid. Ahrends heeft de video gemaakt om het personeel te wijzen hoe belangrijk het vierde kwartaal voor Apple is. Het horloge dat gemaakt gaat worden door Quanta gaat in januari in productie

Goed nieuws voor de miljoenen Samsung Galaxy S4 bezitters. De i9500 – een van de vele S4 varianten – krijgt een update naar Android 5.0 Lollipop begin volgend jaar. De andere modellen zullen kort daarna volgen. De HTC One (M8 & M7)) krijgen Android 5.0 Lollipop binnen 90 dagen, aldus een bericht van HTC.

Over hetzelfde Samsung gaan geruchten dat het de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S6 wel eens kan gaan vervroegen. Verkopen van de S5 vallen tegen en het model is zelfs al in prijs verlaagd. De winst van Samsung staat zwaar onder druk en de Koreanen moeten alles uit de kast halen om deze dalende trend te stoppen.

De vierde grootste smartphone-fabrikant ter wereld, Xiaomi, is op zoek naar geld om hun verder expansie te financieren. In 2013 werd de waarde van het bedrijf nog op € 7,5 miljard geschat, maar dat is inmiddels gegroeid naar 33,8 miljard. Hoeveel geld het bedrijf wil binnen halen is niet bekend.

Apple heeft een nieuwe Beta voor iOS 8.1 uitgebracht. De update moet er vooral voorzorgen dat iOS 8 sneller op oudere iPhones gaat draaien. Mede hierom is de acceptatie van iOS 8 achter gebleven en draaien rond de 50% van alle iDevices nu op dit nieuwe besturingssysteem iOS 8.1.

BlackBerry heeft een grappige video gemaakt waarin het ‘terug trekken’ van een bericht in de laatste versie van BBM op een grappige manier wordt getoond.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel