Newsflash

TomTom biedt haar flitspalen applicatie, voor iOS,  gratis aan voor 12 maanden. Doel is om hierdoor het aantal gebruikers te maximaliseren zodat de kwaliteit van de data wordt vergroot. De gebruikers geven zelf aan waar zij een mobiele controle aan hebben getroffen. De gegevens worden aangevuld met TomTom vaste flitspalen database.

Samsung heeft aangegeven niet met Apple te willen schikken zoals HTC wel heeft gedaan in de jarenlange patentenstrijd. Zo heeft Samsung al in Amerika gezegd in beroep te zullen gaan tegen de mega boete die een rechter heeft opgelegd. Wordt vervolgd in december.

Of toch niet? In Korea heeft een anonieme medewerker van Samsung gemeld dat de Koreanen toch niet de prijzen voor iPad en iPhone onderdelen aan Apple hebben verhoogd.

Hetzelfde Samsung belooft dat hun buigbare (flexibele) nieuwe OLED schermen al in het eerste kwartaal van 2013 in productie gaan. Dat is vooral goed nieuws voor Samsung’s toeleveranciers. Wij zijn benieuwd of in Barcelona tijdens MWC de eerste productietypes al getoond gaan worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel