Newsflash

De nieuwe ronde smartwatch van LG, de LG Watch R, is vanaf morgen te koop in Engeland de online reseller Clove. De Watch R is de tweede LG smartwatch die draait op Android Wear, maar de eerste met een ronde wijzerplaat. Te koop voor € 285.

Vanaf november ook in Nederland te krijgen.

Steeds meer jongeren kijken TV op hun smartphone of tablet.

49% van de jongeren tussen de 18 en 34 jaar kijkt vooral TV op een tablet en 31% op een smartphone. Een gewone TV blijft bij iedereen toch het populairst.

ZTE doet het weer beter. Vandaag kwam het bedrijf met het bericht dat het in de maanden juli, augustus en september € 90,5 miljoen nettowinst had gemaakt.  Het goede resultaat komt vooral door het sterk aantrekken van hun 4G-netwerkinfrastructuur verkopen in China. Met de verkoop van hun mobiele telefoons gaat het een stuk minder goed.

De Franse smartphone- en tabletfabrikant Archos heeft een nieuw high-end toestel aangekondigd de Archos 50 Diamond. De smartphone krijgt een 5” scherm met een resolutie van 1920 * 1080, een 64-bit Qualcomm Snapdragon octo-core 1,7 GHz processor met 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslaggeheugen, 2.500 mAh accu, 16 MP en 8 MP camera. Daarnaast ondersteunt dit toestel 4G. Dit alles voor slechts € 199. Begin 2015 te koop. Wij kunnen niet wachten.

Apple is bereid Foxconn 20% extra te betalen voor iedere geproduceerde iPhone 6 en 6 Plus. Dit om Foxconn naar een hogere productie te pushen. Nu krijgt het bedrijf nog rond de US$ 20 per toestel, maar Apple gaat dit tijdelijk naar US$ 25 verhogen.

Via Facebook heeft Xiaomi bekend gemaakt dat het de servers, die gebruikt worden voor opslag in de cloud, voor internationale klanten naar Amerika en Singapore worden verplaatst. Het bedrijf doet dit omdat er eerder sprake was van mogelijke privacy-schending door de Chinese autoriteiten.

Eerder brachten wij al het bericht dat Microsoft werkt aan fitness-smartband. Nu hebben wij ook de eerste afbeelding.

Het horloge werkt met zowel Windows Phone, iOS als Android en heeft ieder geval een hartslagmeter.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel