Newsflash

En weer sluit leverancier van flitsinformatie Cyclops een licentiecontract. Dit keer met het Zweedse Appello, de makers van de Wisepilot navigatie-app. In Nederland onder andere bekend van ‘ KPN op weg’, dat gewoon een white label van Wisepilot was. Na Ndrive, Garmin nu ook Wisepilot. Het wachten is nu op Sygic.

John van Vianen sinds 2011 directeur Zakelijke Markt bij KPN vertrekt in goed overleg op 1 januari bij het netwerk. Op dit moment is er nog geen opvolger bekend.

De Britse operator EE heeft nu ruim 5,6 miljoen 4G-klanten en is hiermee de grootste LTE provider in Europa. In het vorige kwartaal wist EE 1,6 miljoen nieuwe 4G-klanten aan zich te binden. Overigens is de toekomst van deze joint-venture tussen Orange en T-Mobile onzeker. Wordt het bedrijf verkocht?

Huawei meldt dat er van de Ascend Mate 7 nu al meer dan 1 miljoen stuks van zijn verkocht, sinds de introductie op de IFA in september.

De best verkochte Huawei smartphone is nog altijd de Ascend P6, waarvan er meer dan 4 miljoen van zijn verkocht. Vooral in Duitsland doet Huawei het relatief goed.

Barnes & Noble en Samsung hebben samen een nieuwe 10” Galaxy Tab 4 Nook uitgebracht. De tablet wordt in de markt gezet als de ideale e-reader. Maar met een schermresolutie van 1.280 * 800 en een prijs van € 235 valt dat nog te bezien.

Samsung schenkt 3.000 Galaxy S3 Neo smartphones aan medische instellingen in Liberia, Sierra Leone en Guinee om te helpen de verspreiding van Ebola tegen te gaan. De donatie is in totaal iets meer dan € 782.000.

Daarnaast ondersteunt Samsung een speciale SMS-service tegen Ebola.

Asus Japan introduceert op 28 oktober de Zenwatch in dat land.

Eerder kwam Asus al met details over de Zenwatch op de IFA. Zo krijgt het horloge een 1,63” AMOLED scherm met een resolutie van 320 * 320 en een snelle 1,2 GHz processor met 512 MB werkgeheugen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel