Newsflash

Will.i.am heeft vandaag zijn nieuwe smartwatch de Puls gelanceerd. Het horloge werkt zonder telefoon en draait op Android. De meeste horloge hebben 512 MB terwijl de Puls 1 GB werkgeheugen krijgt en 16 GB externe opslag. Daarnaast kun je een simkaart in deze smartwatch stoppen en is het mogelijk om te bellen. Naast Wifi heeft de Puls ook GPS, hartslagmeter en een stappenteller. Maar of het horloge mooi is?
Will.I.am introduced the Puls smartwatch at Dreamforce

Apple slaat terug en claimt dat 54% van alle Google Android-gebruikers een besturingssysteem gebruiken dat al meer dan twee jaar oud is. En dat klopt en is een van de grootste problemen van Android. Maar Apple vergeet te melden dat het zelf problemen heeft met de invoering van iOS 8. Na 21 dagen gebruikt nog steeds slechts 48% van de actieve gebruikers dit nieuwe Apple operating systeem. De traagste introductie van Apple ooit.

Google gaat fabrikanten toch toestaan om Android aan te passen. Maar geleidelijker en minder drastisch dan in het verleden. Zo komt Asus nog deze maand met de ZenWatch, die gaat draaien op aangepaste versie van Android Wear.

HTC komt binnen negentig dagen met een upgrade naar het nieuwe Google Android 5.0 Lollipop voor de HTC One – zowel de M7 als de M8. Daarna is de HTC One mini en mini 2 aan de beurt. Natuurlijk krijgt ook de gloednieuwe HTC Desire Eye een update. Maar hierover is nog niets bekend.

Leuke video toont Google Android Lollipop onthulde op hun campus.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel