Newsflash

Er worden meer dan 100 miljoen smartwatches in 2019 verkocht aldus de onderzoekers van Juniper Research met een gemiddelde verkoopprijs van € 157. Totale marktwaarde € 15,7 miljard. Wij denken dat Juniper te conservatief is in het aantal maar de gemiddelde prijs zwaar overschat.

Op korte termijn komt Samsung met een update van een hele reeks van haar Galaxy smartphones naar Android 4.4.4.

Dit aldus informatie gelekt via justaboutphone.com. Heb je een Note 3 of S5 dan kun je deze maand nog een update verwachten.

Vertu komt met een speciale Bentley uitvoering van haar toch al luxe Signature Touch smartphone. Het toestel gaat € 12.500 kosten. Haast je want er zijn slechts 2.000 telefoons te koop.

TomTom komt met een nieuwe service: een online navigatiedienst. Hiermee kunnen consumenten navigeren zonder dat zij een kaart hoeven op te slaan. Alle data, inclusief het berekenen van de route, gebeurt op een server. De uitkomst – navigatie instructies – kunnen bijvoorbeeld getoond worden op een smartwatch. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. TomTom werkt samen met deCarta aan dit project.

Het Franse netwerk Iliad wil het Amerikaanse T-Mobile niet meer overnemen. Iliad richt haar pijlen weer op de Franse markt en dan vooral op Bouygues.

Eerder brachten wij al het verhaal dat Amazon een permanente winkel gaat openen in New York op Broadway. Het lijkt dat het bedrijf ook met pop-up stores in San Francisco en Sacramento in gaat komen. In tegenstelling tot de winkel in New York, waar online producten kunnen worden opgehaald, worden deze ingezet om Amazons hardware te promoten.

Skype lanceert een nieuw video-chat app Qik. Gebruikers kunnen elkaar met Qik korte video boodschappen sturen en ook groepen aanmaken. Nu al gratis te downloaden voor Windows Phone en Android. Binnenkort ook voor iOS.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel