Newsflash

De Apple iPhone 6 en 6 Plus gaat nog deze maand in een extra 69 landen in de verkoop. Voor het einde van 2014 is het aantal landen gestegen naar 115. Op dit moment kun je nieuwe iPhones al in 36 landen krijgen.

Vorige week konden wij berichten dat de Samsung Galaxy Note 4 een uitstekende batterijduur heeft. Samsung was blijkbaar nog niet tevreden en heeft nu al een kleine 36 MB grootte software-update vrijgegeven. Met de nieuwe firmware gaat de batterij van de Note 4 nog langer mee.

Nieuwe Google Android 5.0 L gaat waarschijnlijk toch niet Lollipop, Lion of Lemon Merengue Pie heten maar Licorice. De beste vertaling van Licorice is drop. Wij zullen het snel weten omdat Google zeer binnenkort officieel uitkomt met Android L.

Samsung gaat al in 2015 mobiele apparaten – smartphones en tablets – verkopen die een nieuwe WiFi 60 GHZ standaard ondersteunen. Dit is ongeveer vijf keer sneller dan de huidige WifI standaard. Hierdoor is het mogelijk data-transfer snelheid van 575 MB per seconde te bereiken. Hiermee is het theoretisch mogelijk om in minder dan drie seconden 1 GB aan data te delen. Super, super snel dus.

Huawei heeft de nieuwe Honor 6 Extreme edition voor het eerst getoond. Dit wordt de eerste Huawei smartphone met de nieuwe Huawei Kirin 929 2 GHz octo-core procossor met 3 GB werkgeheugen en een 5” scherm met een resolutie van 1920 * 1080. Er worden slechts 9.999 stuks van gemaakt die in China te koop zijn voor US$ 489 (€ 387). Dit toestel komt zeker niet naar Nederland.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel