Newsflash

Het kan verkeren. Amazon gaat op zeer korte termijn nog voor de feestdagen een winkel openen op Broadway in New York vlak bij het grootst warenhuis ter wereld Macy’s. Eigenlijk een click & collect punt met daarnaast een kleine opslag voor same day deliveries. Als het een succes is gaat Amazon dit concept over heel Amerika uitrollen.

Er is een audio-oorlog aan de gang tussen Bose en Beats/Apple. Bose heeft een exclusief contract met de American Football League (NFL). Spelers mogen in het openbaar alleen met Bose headphones op gezien worden. Inmiddels is de eerste boete van US$ 10.000 (€ 7.881) aan een speler die zichtbaar met een Beats koptelefoon rondliep. Maar Apple heeft teruggeslagen. Vanaf volgende week mogen er geen Bose producten meer in de Apple winkels verkocht worden.

Het lijkt dat China en de EU volgende week een akkoord gaan sluiten over in de ogen van de EU illegale subsidies van de Chinese overheid aan Huawei en ZTE voor de levering van telecomnetwerkinfrastructuur aan Europa. Hierdoor zou oneerlijke concurrentie ontstaan voor bijvoorbeeld Nokia Siemens, Ericsson en Alcatel-Lucent. China gaat geen export kredieten meer geven.

Er komt naast de BlackPhone smartphone ook een tablet volgens de oprichter van Silent Circle Jon Callas. Silent Circle is samen met Geekphone het bedrijf achter deze ultra beschermde telefoon waarmee encrypte gesprekken kunnen worden gevoerd en Sms’en verstuurd kunnen worden. Ook ons eigen KPN gaat de BlackPhone verkopen, die op een aangepaste extra beveiligde Android versie draait.

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel