Newsflash

Xiaomi wil dit jaar 60 miljoen smartphones verkopen. Het bedrijf is al bijna marktleider op hun thuismarkt China en wil aan het einde van dit jaar op tien markten actief zijn. Naast India en Indonesië komen daar nog Brazilië en Rusland bij.

Nokia heeft eindelijk HERE beta voor Android vrijgegeven. Deze nieuwste navigatie-app is voorlopig alleen nog te downloaden via de Samsung Galaxy store. Tot nader bericht heeft Samsung exclusiviteit. Telebeeld gaat deze app binnenkort testen. Een handigheidje alvast: kaarten zijn te downloaden naar de telefoon.

HTC gaat inderdaad de nieuwe Nexus 9 tablet voor Google maken. Dit is vandaag officieel bevestigd. Dit is een eerste stap van HTC Google gaat de Nexus 9, Android L en de nieuwe Nexus 6 smartphone op 16 oktober aankondigen.

Google opent een Glass Basecamp in Londen. Heb je een Google Glass met problemen dan kun je hier terecht. Het is nadrukkelijk geen Glass store.

Bezoek alleen op afspraak.

HTC was inderdaad van plan om rond deze tijd hun eerste smartwatch te lanceren. Maar volgens Jason Mackenzie, direteur HTC Amerika, was het apparaat gewoon nog niet klaar. HTC wil met een slim horloge komen dat je niet echt wilt dragen vanwege het uiterlijk maar zeker ook vanwege de functionaliteit. Bedoeling is nu om in 2015 met een HTC smartwatch te komen.

Er zijn video gelekt uit Vietnam van de nieuwe Apple iPad Air 2. De tablet wordt een stuk dunner en krijgt inderdaad ook een vingerafdruk sensor.

In de tussentijd heeft Apple uitnodigingen gestuurd voor een persbijeenkomst op 16 oktober. Op dit datum worden onder andere de nieuwe iPads getoond en komt iOS 8.1 met Apple Play uit.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel