Newsflash

TomTom blijft ook na 2016 verkeersinformatie leveren aan Toyota in Europa. Beide bedrijven hebben een hun contract verlengd tot 2018. Samen met Karman gaat TomTom haar informatie nog beter integreren en aan Toyota leveren.

Op 20 oktober komt iOS 8.1 uit met Apple Pay geïntegreerd. Als je in de Beta-versie van iOS 8.1 in Siri vraagt ‘open a credit card’ dan start automatisch nieuwe Passbook op.

Op dit dag toont Apple ook waarschijnlijk de nieuwe iPad modellen en komt het bedrijf met hun kwartaalcijfers.

Volgens Nokia HERE worden hun digitale kaarten door 80,7% van alle beschikbare in-car navigatiesystemen gebruikt. Zo is het mogelijk om kaarten ‘over the air’ bij te werken en kun je gebruik maken van de laatste verkeersinformatie.

Een simpele test – het starten van een serie apps achter elkaar – toont aan dat de nieuwe Apple iPhone 6 echt snel is. Dit toestel verslaat met gemak de HTC One (M8) en de Samsung Galaxy S5.

Natuurlijk is de test niet echt wetenschappelijk maar het is zeker een indicatie van de snelheidsverschillen.

Het lijkt dat Samsung ook de nieuw Apple A9 chip gaat produceren. De huidig A8 CPU is nog gebaseerd op 20 nanometer maar de A9 gebruikt het 14 nanometer proces. Op dit moment worden de meeste Apple’s chips door TSMC gemaakt maar die kan bovengenoemde technologie nog niet aan.

Huawei heeft hun nieuwe Honor tablet getoond. De tablet krijgt een 8” scherm met een resolutie van 1280 * 800, een 1,2 GHz processor, 1 GB werkgeheugen, 16 GB externe opslagruimte, 5 MP camera en een 4.800 accu. Naast WiFi heeft de Honor ook 3G en kun je er zelfs mee bellen. Het is onwaarschijnlijk dat deze tablet ook naar Europa komt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel