Newsflash

Volgens het Amerikaanse blad en economische website Bloomberg komt de nieuwe Apple iPad Air ook in het goud op de markt, naast natuurlijk space gray en zilver. De eerste goudkleurige Apple was natuurlijk de iPhone 5S. Of de mini er ook in het goud komt is niet bekend.

Het was eigenlijk Apple’s bedoeling om ook PayPal bij Apple Pay te betrekken. Echter hun deal met Samsung gooide roet in het eten. PayPal plek is nu overgenomen door de relatief onbekende start-up Stripe. Apple werkt verder samen met grote banken en VISA, MasterCard en Amex.

Vooruit lopend op de Apple Watch heeft Pebble de prijs van al haar smartwatches met US$ 50 (€ 39,50) verlaagd.  De goedkoopste versie kost nu nog slechts US$ 99 (€ 78,25). De Pebble werkt zowel met iOS als met Android.

Zoals al eerder door ons gemeld was de Apple iPhone 5C in augustus de beste verkochte smartphone in Engeland. Dit wordt vandaag nog eens bevestigd door onderzoek van Kantar. Het marktaandeel van de 5C was 8,9% terwijl de iPhone 5S een aandeel van 7,6% had. De Samsung Galaxy S5 kwam uit op 6%.

Het is een tijdje stil geweest rondom Google’s modulair opgebouwde smartphone Project Ara. Nu is het bericht naar buiten gekomen dat bijna alle modules van Ara ‘hot-swapping’ worden. Uitzonderingen zijn het scherm en de processor inclusief geheugen. In principe kun je de camera veranderen,  de accu vergroten en andere componenten vervangen terwijl je aan het bellen bent.

Microsoft meldt dat het, sinds hun aankondiging dat er niet voor een Windows-licentie meer betaald hoeft te worden voor smartphone en tablets die minder dan € 200 kosten, vijftig nieuwe partners heeft gecontracteerd.

De Apple Watch wordt iets minder langer en breed dan eerder werd getoond in de officiële Apple video tijdens de lancering.

Links nieuw, rechts oud

Apple heeft de video op YouTube en op hun site nu aangepast met het nieuwe model.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel