Newsflash

De Europese Commissie beschuldigt Apple van het ontduiken van belastingen en het ontvangen van illegale staatssteun in Ierland. Volgens berichten kan de EU Apple een boete van vele miljarden euro’s opleggen.

Het gebruik van saffierglas – als echter bescherming gebruikt bij onder anders smartphones en smartwatches en nog beter dan Gorilla Glass – gaat volgend jaar fors stijgen, met zo'n 110%. Zo gaat saffierglas bijvoorbeeld door Apple gebruikt worden bij de productie van hun Watch.

Gaat Google Android L, de nieuwe Android versie, toch wellicht Lollipop heten? Eerder circuleerde de namen Lemon Meringue Pie of zelfs Lion.

Lion en KitKat zijn beide producten van Nestlé. Echter op de verjaardagstaart van Google – het bedrijf werd in september 16 jaar – staan geen kaarsen maar Lollipops. Een verwijzing?

Cyclops, marktleider op het gebied van zowel vaste- als mobiele flits(paal)informatie heeft een licentie-deal gesloten met de Portugese NDrive. Zij zijn de makers van de navigatie-app NLife en het razend populaire Mappy in Frankrijk. Gebruikers kunnen nu gebruik maken van de data van Cyclops. Cyclops zelf heeft ook een iOS flitsapp beschikbaar.

De Benelux versie kost € 2,50.

De derde, naast Samsung en LG, smartphone-fabrikant uit Korea Pantech staat te koop. Het bedrijf heeft in januari van dit jaar het faillissement aangevraagd en kan nu gekocht worden. Vraagprijs US$ 182 miljoen (€ 143 miljoen). Inschrijven. Naast Samsung, LG en Hyundai is de voornaamste kandidaat de Koreaanse operator SK Telecom.

Samsung Duitsland kondigt de Galaxy Ace Style LTE met een AMOLED scherm aan. 1,2 GHz processor, 1 GB geheugen, 4 GB interne opslag, 4,3” scherm met een resolutie van 800 * 480, 5 MP camera, NFC en 4G voor € 199. Echt een middensegment smartphone.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel