Newsflash

De makers van de Typo2 toetsenborden zijn  in Amerika in twee rechtszaken verwikkeld met BlackBerry. BlackBerry meent dat de Typo2 teveel lijkt op hun BlackBerry 9900 toetsenbord. De rechter heeft de Canadezen inmiddels twee keer gelijk gegeven maar Typo2 blijft stug doorgaan. Vandaag zijn ze uitgekomen met de Typo2 voor de nieuwe Apple iPhone 6.

De Typo2 kost US$ 99 (€ 75). Maar haast je want ook deze wordt vast weer verboden.

De Chinese fabrikant Vivo lijkt de eerste te zijn die met een dual-boot smartphone gaat komen. Het nieuwe toestel. Bij het starten kan een gebruiker voor Android of Windows (Phone) kiezen. Wij hebben al vaker hierover geruchten gehoord, maar dit keer lijkt het bijzonder serieus te zijn.

Goed nieuws voor Sygic. Al maanden verkoopt hun iOS navigatie-app wereldwijd het best, nu is bekend geworden dat zij gaan samenwerken met Honda. Via HondaLink kun je een smartphone verbinden met het infotainment-systeem van de auto.

Verder navigatienieuws. TomTom Bridge wordt gekoppeld aan de vrachtauto’s van Iveco en Astrata. Brigde is een Car Management Tool, dat onder andere het rijgedrag en het energieverbruik van de bestuurder in de gaten houdt. Dit segment wordt steeds belangrijker voor TomTom.

Android 4.4 KitKat is nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S3. Eerder nog was deze update alleen in Korea beschikbaar, maar vanaf vandaag ook geleidelijk in de rest van de wereld. Android 4.4 is een verbeterde versie en zorgt bijvoorbeeld dat een toestel minder vaak hoeft te worden opgeladen. Alleen beschikbaar voor de LTE-versie van de S3 omdat dit toestel 2 GB werkgeheugen heeft.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel