Newsflash

De eerste update voor iOS 8 is al door Apple uitgebracht. Hiermee worden problemen opgelost met toetsenbord die in sommige apps niet verschijnt, slechte WiFi ontvangst, ondersteuning Healthkit en verbetering van de veel mindere accu tijd dan bij iOS 7. Deze update werd enige uren later weer door Apple teruggetrokken, omdat veel gebruikers na installatie niet meer konden bellen en andere problemen kregen. Alles te volgen op twitter via #iOS8bugs. 

Veel klagende consumenten die menen dat dit - de slechte software, slechte update and bendgate - onder Steve Jobs nooit was gebeurd.

Ondanks het falen van de Amazon Fire smartphone blijft het bedrijf hardware ontwikkelen. Nu gaat Amazon zich richten op Wearables en ‘home automation’. Het bedrijf trekt hier US$ 55 miljoen (€ 42,8 miljoen) voor uit.

Gisteren heeft BlackBerry hun nieuwe smartphone Passport gelanceerd. In reactie op de Bendgate – het makkelijk buigen van de Apple iPhone 6 Plus – daagde John Chen aanwezigen uit om ook de BlackBerry Passport te buigen. Volgens berichten is de nieuwe BlackBerry lang niet zo buigzaam als de iphone.

Er zijn sterke geruchten dat Apple de Watch op of rond Valentijns dag 2015 gaat uitbrengen. Nog even wachten dus.

Samsung heeft gezegd dat hun nieuwe Galaxy Note Edge eigenlijk nog een concept smartphone is, die slechts beperkt geleverd gaat worden.

Maar toch wil het bedrijf er 1 miljoen stuks nog dit jaar van verkopen. Eerst in Korea en dan in november wellicht in andere delen van de wereld.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel