Newsflash

Google Android L (lime meringue pie) komt eind november begin december beschikbaar voor de Samsung Galaxy S5 en Note 4. Android L ondersteunt 64-bit processoren, laat apps op een andere manier draaien en heeft een sterk verbeterd mededelingenscherm. Maar eerst zijn natuurlijk Google’s eigen Nexus toestellen aan de beurt.

Amazon heeft nieuwe Kindle tablets en e-readers aangekondigd. Alle modellen hebben nu een touch screen en Amazon komt ook met een speciale kindertablet. Voorlopig allemaal niet in Nederland te koop omdat Amazon in ons land nog niet actief is.

Het wordt drukker en drukker voor de Apple Store in New York. Vanaf morgen is ook daar de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus te koop. En mensen staan al dagen in de rij.

Na de introductie van Uber – een app waarmee particulieren  zich als taxi chauffeur aan kunnen bieden– heeft ervoor gezorgd dat in San Francisco de omzet van reguliere chauffeurs met 65% is gedaald.

Samsung Galaxy Note 4 kunnen vanaf morgen in Engeland besteld worden. Vanaf 10 oktober worden de eerste toestellen uitgeleverd. In Amerika start de voorverkoop ook nog deze week. Daar start de verzending op 14 oktober.

Op 21 oktober gaat Apple twee nieuwe iPads modellen aankondigen. Er komt een nieuwe iPad Air - dit is alweer de zesde iPad - en een vernieuwde iPad Mini Retina.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel