Newsflash

Blunder van Coolblue. De webshop publiceert per ongeluk de prijs voor de nieuwe Nokia Windows 8 smartphones. De Lumia 920 gaat € 649 kosten en de Lumia 820  820. Per ongeluk of toch niet? Was Coolblue misschien gefrusteerd door Nokia en wilde zij zo hun gram halen?

Apple en HTC hebben voorlopig de strijdbijl begraven hun onderlinge patentenstrijd. HTC gaat Apple een licentie betalen voor het gebruik van Android. Apple staat hiermee sterker in hun strijd met Samsung maar volgens HTC heeft deze deal geen negatieve gevolgen voor hun cijfers. Onderzoek wijst uit dat met een normale licentiedeal Apple meer dan US$ 5 miljard gaat verdienen.

Mobiel search wordt meer en meer belangrijker voor Google. Volgens het bedrijf is het aantal mobiele zoekopdrachten met meer dan 200% gestegen in vergelijking met 2011.

China Telecom dat het eerder dan verwacht al eind november de Apple iPhone 5 gaat verkopen. Apple’s aandelen schoten door dit bericht met ruim 2,2% omhoog. Op hetzelfde moment wordt ook bekend dat het met de iPhone 5 leveringen de goede kant opgaat. In de USA is levertijd teruggelopen naar nog maar 3 weken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel