Newsflash

Gisteren kwam het bericht over Apple dat er in 24 uur nog nooit zoveel iPhones verkocht zijn in de pre-sales als van de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus. Maar hoe kan het dan dat het Apple aandeel nu bijna 2% lager staat?

Bloomberg bericht dat de grootste operator ter wereld China Mobile waarschijnlijk de iPhones 6 en 6 Plus dit jaar niet gaat verkopen. Het netwerk gaat zich vooral richten op de verkoop van goedkope smartphones.

De NFC-chip in de Apple iPhone 6 kan alleen gebruikt worden voor Apple Pay. Het verbinden van je iPhone met bijvoorbeeld een externe speaker via NFC is niet mogelijk. Jammer.

Porsche neemt een 10% belang in verkeersinformatie-provider Inrix. Wereldwijd heeft Inrix 300 werknemers en heeft real-time verkeersinformatie beschikbaar voor 6,4 miljoen kilometer snelweg in 40 landen. Het bedrijf levert data aan onder andere Audi, VolksWagen en Mercedes maar ook aan TeleNav en Garmin.

Microsoft kondigt Windows 9 bijeenkomst aan op 30 september in San Francisco.

Of hier ook een nieuwe Windows Phone aangekondigd wordt is onzeker. Zeker is dat Windows 9 wel beschikbaar komt voor tablets.

LG kondigt een nieuwe flip-phone aan de LG Wine smart. LG gaat dit toestel in Noord-Amerika, Zuid-Korea en Japan verkopen. Verdere details zijn nog niet bekend. Maar wellicht komt LG met een nadere aankondiging deze week.

Gezien de naam moet het haast wel om een smartphone gaan.

TomTom komt met een speciaal Golf horloge. Het horloge heeft digitale kaarten van ruim 34.000 golf courses. Op het scherm wordt de precieze locatie van bunkers en andere obstakels getoond. Eind september te koop voor € 250.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel