Newsflash

Door het faillissement van Phone 4U dreigen er 5.600 banen verloren te gaan. Concurrent Dixons Carphone heeft al aangegeven wel 2.000 werknemers over te willen nemen. Ook het netwerk Three wil ruim 200 oud werknemers in dienst nemen.

De eerste Google One smartphones komen binnenkort op de markt in India. De toestellen worden geleverd dor Karbonn, Micromax en Spice en gaan allemaal net iets meer dan € 75 kosten. Google heeft een referentie ontwerp gemaakt en hierop zijn de toestellen gebaseerd. De drie toestellen hebben allemaal een 4,5” scherm met een resolutie van 854 * 489, een quad-core 1,3 GHz processor met 1 GB werkgeheugen, 4 GB aan opslag, 5 MP camera, 2 MP webcam, duo-sim en Android KitKat 4.4. Op korte termijn komen er meer Google One toestellen op de markt.

De eerste en wellicht ook meteen de laatste feature-phone van Microsoft, de Nokia 130, is gisteren gelanceerd in China, Pakistan en Nigeria. Nokia is trots op dit toestel En vraagt zich in een infographic af wat je allemaal voor € 19 krijgt.

Nokia130_Infograph

De, in onze ogen oerlelijke, 18 karaats gouden Apple Watch Edition kan wel eens US$ 1.200 (€  925) gaan kosten.

Het blijft een kwestie van smaak.

HTC maakt bekend dat vanaf eind oktober de update voor de HTC 8X Windows Phone naar Windows Phone 8.1 eindelijk beschikbaar komt. Er komt geen update voor de 8S omdat de hardware niet geschikt is voor deze nieuwste Windows versie.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel