Newsflash

Na het debacle van Amazon met hun Fire en Facebook met de speciale Facebook smartphone is nu bekend geworden door Tesco – de Albert Heijn van Engeland – niet zelf met een goedkope 4G telefoon komt. Wel komt er een nieuwe Hudl tablet. Tesco heeft van de Hudl 1 er meer dan 225.00 verkocht.

Sinds gisteren is in Amerika de prijs van de LG G Watch bij Google Play verlaagd naar US$ 180 (€ 140).  Reageert de markt nu al op de Apple Watch?

Belangrijke prijsdoorbraak. Qualcomm introduceert nieuwe processor, de Snapdragon 210. Dit is quad-core 1,1 GHz CPU met Adreno 304 GPU coprocessor. Deze chipset ondersteunt ook 4G/LTE, 8 MP camera’s en 1080 video. Op korte termijn zullen wij deze processor in sub € 75 4G smartphones tegen komen.

HTC maakt Apple belachelijk in een tweet.

De nieuwe iPhone 6 heeft op deze manier wel iets weg van een HTC One (M8).

De eerste hoofdtelefoon met een Apple lightning-connector is op de markt gekomen. En niet van Beats, zoals je zult verwachten, maar van ons eigen Philips.

De Philips Fidelio M2L gebruikt een 24-bit versterker die beter schijnt te zijn dan Apple’s eigen DAC chip.

De Apple Watch is in te stellen voor zowel links- als rechtshandigen. Consumenten kunnen er dus voor kiezen om de smartwatch om hun linker dan wel rechterpols te dragen. Wel moet het horloge dan worden omgedraaid en de horlogebandjes verwisseld. De speciale knop, crown, blijft namelijk op dezelfde plaats zitten.

Op internet te vinden.  De Nexus 4, die in 2012 op de markt kwam, vergelijken met de nieuwe iPhone 6. Vergelijkbare specificaties:

Het lijkt dat de iPhone 6 nog veel in te halen heeft. Maar dan wordt er wel het een en ander vergeten, zoals de vingerafdruksensor, 64-bit technologie en de mogelijkheid tot het kiezen van een 128 GB model. Allemaal zaken die wel beschikbaar zijn op de Apple iPhone 6.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel