Newsflash

Er zijn foto’s opgedoken van de nieuwe BlackBerry Classic.

Hier de BB Classic tussen de Q10 en de BB 9900. De Classic krijgt een 3,5” en heeft 2 Gb werkgeheugen en gaat draaien op BB 10.

De Duitse telecomgigant Deutsche Telekom gaat gokken. Als het bedrijf Deutsche Sportwetten over twee weken een licentie krijgt om gokken op sportwedstrijden in Duitsland mogelijk te maken, dan wil DT een meerderheidsbelang in deze onderneming gaan kopen.

Het worden drukker en drukker bij de Apple store op 5th Avenue in New York.  Onderstaande foto ontvingen van onze speciale buitenlandcorrespondent, die afgelopen zaterdag een bezoek bracht aan deze Apple winkel.

De Engelse retailer Phones 4U krijgt het zwaar. Na O2 en Three heeft nu ook Vodafone de samenwerking opgezegd. Na Carphone Warehouse is Phones 4U met 700 nu nog de tweede grootste telecomretailer in de UK. Vanaf 2015 kunnen zij alleen nog abonnementen van EE verkopen. Is dit het begin van het einde?

Apple heeft een groot aantal modejournalisten uitgenodigd om morgen bij hun persconferentie in Cupertino te zijn. Het is algemeen de verwachting dat Apple naast de iPhone 6 ook de iWatch gaat aankondigen. Het uitnodigen van modepersmuskieten is een extra aanwijzing hiervoor.

Ook Huawei komt volgend jaar met een smartwatch. Het lijkt dat het bedrijf de Ascend Watch eind februari in Barcelona officieel gaat aankondigen. Op dit moment verkoopt Huawei al een smartband dat ook dienst doet als bluetooth headset. Maar dit is blijkbaar nog niet genoeg.

Wil je een echt speciale Apple iPhone 6? In Engeland kun je bij het bedrijf Goldgenie nu al een 24 karaats gouden iPhone 6 bestellen. Voor morgen besteld dan krijg je zelfs 20% korting

Goedkoop is deze speciale iPhone overigens niet. Je moet vooraf € 1.385 betalen en bij levering nog eens zo’n zelfde bedrag. Maar voor ruim € 2.750 wordt de iPhone dan wel gratis bezorgd.

Vanaf vandaag kan de Amazon Fire Phone besteld worden in Duitsland en Engeland. Het toestel wordt vanaf 30 september uitgeleverd. Het toestel wordt alleen samen met een abonnement verkocht. In Duitsland beidt T-Mobile de Fire aan voor € 44,95 per maand. In Amerika waar Amazon al in juli met de verkoop begonnen is, loopt de telefoon niet goed.

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel