Newsflash

Het zat er aan te komen. Ingram Micro UK start met Agency Ingram Micro. Dit wordt een marketing- en advertentiebedrijf voor Ingrams resellers gebruik van kunnen maken. De diensten die worden aangeboden zijn bijzonder divers. Van PR tot event management, van het ontwikkelen en maken van advertenties tot social media campagnes, Ingram doet het allemaal.

Eindelijk. Asus denkt dat hun mobiele telefoondivisie in september voor het eerst winst gaat maken en is bijzonder positief over het vierde kwartaal. Asus verkoopt al bijna tien jaar mobiele telefoons maar wist hiermee nog nooiit winst te genereren.

Acer heeft in de eerst acht maanden van 2014 3 miljoen smartphones verkocht en licht op schema om haar target van vier miljoen  in heel 2014 te halen. Winst gaat het bedrijf hier echter nog niet mee maken.

Apple gaat de beveiliging van iClouds verbeteren. Zo moeten passwords vaker worden veranderd, worden er strengere eisen aan passwords gegeven en als een password wordt veranderd wordt er ook een extra pincode na de mobiele telefoon van de gebruiker gestuurd. Pas als ook deze code juist is ingevuld kan een password worden veranderd. Eerder niet.

Hierbij de eerste video review van de Apple iPhone 6. In het Chinees dat wel. Er lijken twee nieuwe modellen te worden getoond: een 4,7” en 5,5”.

De video ziet er authentiek uit.

Afgelopen vrijdag ging de Motorola Moto 360 smartwatch officieel in de verkoop. Helaas is dit nieuwe ronde slimme horloge nu al uitverkocht.

Ook de site van Motorola meldt dat er geen smartwatches meer beschikbaar zijn.

Lijkt Motorola het aardig te doen met hun nieuwe smartwatch, HTC denkt  er over om toch maar geen slim horloge op de markt te brengen. De stijgende ontwikkelkosten en de overtuiging dat het bedrijf geen innoverend model op de markt kan brengen, hebben voor deze beslissing gezorgd.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel