Newsflash

China Mobile is gisteren begonnen met de verkoop van de nieuwe Apple iPhone 6 4,7” en 5,5” nog voordat beide toestellen officieel zijn aangekondigd. Binnen een paar uur had het grootste netwerk ter wereld – bijna 800 miljoen klanten – al  33.000 toestellen verkocht. Nu maar hopen dat de nieuwe iPhones echt op 9 september komen.

Tijdens de IFA heeft ASUS de ZenWatch getoond. De smartwatch krijgt een 1,63” scherm met een resolutie van 320 * 320, een 1,2 GHz processor met 512 MB en 4 GB opslagruimte. Het horloge is bestand tegen (spat)water.

De ZenWatch heeft een stappenteller en een hartslagmeter ingebouwd en gaat € 200 kosten.

HTC heeft een goede maand augustus achter de rug. De verkopen stegen in vergelijking tot 12 maanden geleden met 10,4% en zijn uitgekomen op € 369,7 miljoen. En dat is ruim 37% meer dan HTC in juli wist te verkopen. Meer details, zoals over het aantal verkochte telefoons en de winst, zijn nog niet bekend gemaakt.

Uit Taiwan komen berichten dat Facebook en Amazon hun smartphone-orders naar beneden hebben aangepast. Beide bedrijven lijken dan ook niet succesvol te zijn met de verkoop van hun smartphones.

De illegale Netflix concurrent Popcorn Time heeft in Nederland meer gebruikers dan Netflix zelf. Popcorn Time heeft 1 miljoen actieve gebruikers terwijl Netflix er rond de 600.000 heeft.

En dit is de Sony SmartWatch 3.

Ook dit horloge werkt met Google Android Wear en heeft een 1,6” scherm met een resolutie van 320 * 320. De quad-core 1,2 GHz processor krijgt 512 MB werkgeheugen en 4 GB externe opslag. Deze nieuwe Sony is IP68 gecertificeerd. Hoewel net even wat minder functionaliteit dan de ASUS ZenWatch is de Sony toch duurder. Adviesverkoopprijs is € 299,99.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel