Newsflash

Google is niet optimistisch over het op korte termijn uitbrengen van een nieuwe Google Map app voor Apple’s app store. Het bedrijf is bang dat Apple de app nooit gaat goedkeuren. Dit terwijl Apple zelf zwaar onder vuur ligt om hun eigen kaarten map die niet goed genoeg is.

Microsoft heeft een SkyDrive app uitgebracht voor hun cloud-opslagservice voor Android smartphones. SkyDrive is nu rechtstreek bereikbaar vanaf je PC (Windows en Mac), Windows 8 RT, Windows 8 Phone en iOS.

Goed nieuws voor RIM. Het Amerikaanse NIST heeft voor het eerst een veiligheidscertificaat uitgegeven voor een product, RIM’s nieuwe operating systeem BB 10,  dat nog niet officieel te koop is. Door deze certificatie kunnen Amerikaanse overheidsinstelling meteen gebruik maken van BB 10.

Volgens Foxconn gaat het tekort aan iPhones nog wel even duren. Er kan op dit moment simpel weg niet genoeg geproduceerd worden. Om de achterstand weg te werken heeft Foxconn ook niet-Apple productie afdelingen overgezet op het assembleren van iPhones.

Door: de redactie 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel