Newsflash

Volgende week komt in India de eerste Google Android One smartphone op de markt. Nog niet op het door Google gewenst prijspunt van US$ 100 (€ 75 ) maar nog net even iets daarboven. Google heeft namelijk aanvullende eisen gesteld aan de hardware. Op dit moment zijn er drie fabrikanten in India die met telefoons komen, die vallen onder dit nieuwe project van Google.

Dropbox heeft haar prijzen voor cloud-opslag dramatisch naar beneden bijgesteld. Vanaf nu betaal je voor 1 TB opslag € 99 en dat was € 250.

Hiermee zijn de Dropbox prijzen gelijk aan Google Drive en Microsoft OneDrive. Ook heeft Dropbox haar Android app geüpdate. Vanaf nu zit er standaard een Word en PowerPoint preview optie in de app.

De nieuwe smartwatch van ASUS gaat ZenWatch heten. Kijk zelf maar op onderstaande video.

Op de IFA komt ASUS met meer details.

Het Franse Archos is nog voor de IFA met drie nieuwe smartphones gekomen. Twee Android toestellen en verrassend een nieuwe Windows Phone. De Archos 50b Platinum krijgt een 5” scherm met een quad-core 1,3 GHz processor met 512 MB geheugen. De camera is 8 MP en de webcam 2 MP en het toestel heeft een interne opslag van 4 GB. Prijs rond de € 150.

   

Het kleinere zusje heeft een 4,5” scherm met een resolutie van 854 * 480, maar wel dezelfde processor. De hoofdcamera is 5 MP maar de webcam blijft 2 MP. De 45c is wel € 25 goedkoper en gaat € 125 in de winkel kosten.

 

   

Het interessants is zonder meer de Archos 40 Cesium. Dit wordt met € 100 de goedkoopste Windows Phone 8.1 smartphone in Nederland. Het toestel krijgt een 4” scherm en met een op dit moment nog onbekende processor. Te koop in het geel, blauwe en zwart. En die prijs!

 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel