Newsflash

Ook Toshiba komt met een smartband de WERAM1100 en krijgt, zoals wij de laatste tijd wel vaker zien, geen scherm. Eigenlijk is het een veredelde pedometer. Volgens Toshiba kun je de WERAM twee weken gebruiken zonder hem te hoeven op te laden.

Niet echt een aantrekkelijk apparaat, volgens ons. Maar goed kijk voor het volledige persbericht hier.

Komende woensdag is de officiële aankondiging van Samsung van de nieuwe Alpha.

Deze nieuwe smartphone met een metalen frame heeft een 4,7” scherm met een resolutie van 1020 * 720 en een 12 MP camera, 2 GB werkgeheugen, 32 GB of 64 GB externe opslag, hartslagmeter, vingerafdrukscanner en Android 4.4. Welke processor dit toestel krijgt is nog onbekend.

Microsoft zoekt in Amerika de confrontatie op met Apple en dist de Macbook Air in een één op één  vergelijking met de Surface 3 Pro..

Volgens de advertentie is de Surface 3 Pro net zo krachtig als de Air maar krijg je naast een notebook ook meteen een tablet. Jammer voor Microsoft dat de Macbook Air wel verkoopt en hun Surface helaas niet.

Samsung heeft net een trademark aangevraagd voor de Galaxy Note Edge. Wordt dit misschien de naam van de nieuwe Samsung smartphone met drie schermen?

De Note Edge krijgt eigenlijk drie schermen. Het bekende ‘hoofd’-scherm aan de voorkant en twee kleinere smallere schermen aan beide zijkanten. Eén van de voordelen van zo’n smartphone is, dat er geen enkele (mechanische) knop meer opzit, behalve dan wellicht een aan/uitknop. Het ontwerp ziet er bijzonder mooi uit.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel