Newsflash

Berichten vanuit de USA wijzen erop dat de iPhone 5 nog steeds niet goed leverbaar is. Niet alleen in Apple’s eigen winkels maar ook bij de operatoren AT&T en Verizon. Het lijkt dat de situatie bij de derde carrier Sprint is beter aan het worden is. Apple’s aandelen zijn voor de zoveelste dag op rij wederom lager gesloten nu met 2,7%.

 Ondanks de gevolgen van de superstorm Sandy was de iPad mini al binnen 1 uur uitverkocht in New York. De verwachting is dat Apple afgelopen weekend meer dan 1,5 miljoen mini’s heeft verkocht. Toch lijkt de succes van deze nieuwe tablet minder groot te zijn dan verwacht.

Google heeft toegegeven dat het Motorola alleen om haar patenten heeft overgenomen. Tja en dan te bedenken dat Motorola jarenlang de grootste mobiele telefoonfabrikant is geweest.

In China is een iPhone 5 kloon opgedoken de I5 gemaakt door ZoPhone. Uiterlijk is het een exacte kopie maar dit toestel draait op Android. En is veel en veel goedkoper. Op de lokale markt betaal je US$ 200 voor deze kopie.

In Engeland is het nu ook mogelijk om pre-paid Skype kaarten te kopen. In plaats van je tegoed aan te vullen via is credit card zijn nu bij diverse winkelketens pre-paid kaarten te kopen van £ 10 en £ 20. Wij zijn benieuwd of deze kaarten ook naar Nederland komen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel