Newsflash

Microsoft gaat een proces aanspannen tegen Samsung wegens vermeende contractbreuk omdat Samsung sinds eind 2013 is gestopt met het betalen van Android gerelateerde licentie fees aan Microsoft. Samsung meent dat na de overname van Nokia door Microsoft de licentie-deal met Nokia geldt. Hierin is opgenomen dat de bedrijven elkaars patenten mogen betalen zonder het betalen van geld.

De overname van Beats door Apple is afgerond. En Apple is meteen begonnen met het ontslaan van Beats medewerkers op die afdelingen die overlappen met Apple. Beats Music is overigens de eerste Android Apple app.

LG heeft een software-fix uitgebracht voor hun smartwatch, die moet tegengaan dat de oplaadpunten gaan roesten. Bij enkele gebruikers hebben deze punten er zelfs voor gezorgd dat zij brandwonden kregen. Maar hoe kan een software update nu het roesten tegen gaan? Eigenlijk heel simpel. De connectoren staan constant onder spanning en omdat de connectoren direct contact maken met de huid, zorgt zweet voor het roesten. Maar waarschijnlijk nu opgelost.

Ook HP komt met een eigen smartwatch en is hiervoor een samenwerking aangegaan met de ontwerper Michael Bastian. Gelukkig krijgt de HP smartwatch ook een ronde wijzerplaat.

Het digitale horloge gaat niet draaien op Android Wear maar een eigen besturingssysteem van HP. Hierdoor kun je het horloge zowel met Android telefoons als iPhones verbinden.

Er is een afbeelding opgedoken van de HTC One (M8) for Windows.

HTC gaat dit toestel officieel op 19 augustus in New York aankondigen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel