Newsflash

Xiaomi heeft in 37 seconden al de beschikbare nieuwe Mi 4 smartphones verkocht in China. Het toestel werd gisteren voor het eerst verkocht. Het bedrijf heeft alleen vergeten te melden hoeveel toestellen er nu precies verkocht zijn.

De Amerikaanse concurrent van TomTom, Garmin, is met haar tweede kwartaal cijfers gekomen. Garmin behaalde een omzet van US$ 778 miljoen (€ 579 miljoen) in deze periode met een operationele marge van maar liefst 28%. De nettowinst kwam uit op US$ 1,02 per aandeel. De verkoop van PNDs steeg met slechts 2%. Garmins vooruitzichten voor het hele jaar zijn iets positiever geworden.

Het lijkt dat de Chinese internetreus Alibaba in de populaire fotodeel-app Snapchat gaat investeren. De waarde van het bedrijf is vastgesteld op US$ 10 miljard (€ 7,45 miljard). Hoeveel geld Snapchat wil ophalen is niet bekend. Eerder gingen zij niet in op een overnameaanbod door Facebook van US$ 3 miljard (€ 2,25 miljard).

HTC heeft de pers uitgenodigd voor een bijeenkomst op 19 augustus in New York. Waarschijnlijk gaat HTC op dit event de One (M8) Windows aankondigen. Deze nieuwe Windows Phone krijgt nagenoeg dezelfde specificaties als haar Android zusje. Eindelijk weer eens een HTC smartphone met windows.

Samsung heeft in Amerika een patent aangevraagd voor een smartwatch met een ronde wijzerplaat.

De meeste smartwatches zijn groot en vierkant. Dit ziet er uit als een slim horloge dat je wellicht wel wilt gaan dragen.

Facebook heeft meer dan 1,3  miljard maandelijks actieve gebruikers. 30% hiervan bekijkt Facebook alleen mobiel en is hiermee het snelst groeiende segment.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel