Newsflash

De oprichter en oud CEO van Brightpoint Robert Laikin blijft Ingram Micro trouw en heeft zijn contract bij werelds grootste ICT-distributeur als speciale adviseur verlengd. Laikin verkocht zijn bedrijf in oktober 2012 aan Ingram.

Volgens een tweet van Google krijgt de Google Play Store een ander uiterlijk.

En inderdaad als je nu de webversie opent dan zie je de verbeterde lay-out onmiddellijk.

De komende tijd wordt de update verder naar mobiele apparaten uitgerold.

Eindelijk is Dropbox ook in het Nederlands beschikbaar. Gebruikers hebben hierover een mail van het bedrijf ontvangen.

Sony gaat verder investeren in haar beeldchip-divisie, die camera’s maakt voor onder andere Apple iPhones. In totaal heeft Sony een bedrag van € 256 miljoen beschikbaar om te investeren. Dit om aan de stijgende vraag door onder andere de selfie-hype te kunnen blijven voldoen.

Eeder dit jaar nam WMware Airwatch over. Airwatch is een belangrijke speler in de mobile device management-markt en daarom een belangrijke strategische aankoop van VMware op de lange termijn. Nu zorgt de overname er voor dat de winst van WMware met 32% gedaald is in hun tweede kwartaal naar € 123,8 miljoen. De omzet werd wel positief beïnvloed en steeg met 17% naar € 1,08 miljard.

Nokia’s HERE – de navigatietak – gaat digitale kaarten leveren aan Red Bull. Red Bull gaat de kaarten gebruiken bij haar marketingactiviteiten rond de Formule 1 en Red Bull X-fighter stuntvliegcompetitie.

Nokia komt met de goedkoopste Lumia tot nu toe.  De duo-sim Lumia 530 is de opvolger van de succesvolle 525 en gaat € 85 kosten. Het toestel krijgt een quad-core 1,2 GHz processor met 512 MB werkgeheugen en een 4” scherm en slechts één 5 MP camera aan de voorkant. Natuurlijk met Windows Phone 8.1 en leverbaar vanaf eind augustus.

De beurs reageert positief op de cijfers die Apple gisteren publiceerde.

Het aandeel staat nu 2,68% hoger dan gisteren en kruipt weer naar de US$ 100 toe. Beleggers zijn minder enthousiast over Microsoft. Dit aandeel staat nagenoeg op hetzelfde punt als de slotkoers van gisteren.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel