Newsflash

TomTom heeft vier nieuwe talen toegevoegd. Vanaf nu kun je ook instructie krijgen in het Bulgaars, Noord-Afrikaans Arabisch, Colombiaans Spaans en het Hebreeuws.

Het Engelse netwerk O2 biedt hun post-paid klanten nu onbeperkt internet in Europa aan voor € 2,52 per dag. Voor pre-paid klanten is er een dagelijkse datalimiet van 50 MB. Onderzoek wijst uit dat vakantiegangers angst hebben om hun mobiele telefoon te gebruiken omdat zij een torenhoge rekening vrezen. O2 komt hiermee hun klanten tegemoet.

Eerder al was de Gionee Elife S5.5 met 5,5 mm de dunste smartphone. Nu is die eer weggelegd voor een ander toestel van Gionee met de modelaanduiding GN9005. Dit toestel is slechts 5 mm dik en weegt nog geen 95 gram. Wel heeft de telefoon een 4,8” scherm met een resolutie van 1020 * 720, een quad-core 1,2 GHz processor met 1 GB werkgeheugen en een 8 MP camera.

De telefoons van Gionee zijn niet in Nederland te koop.

Geruchten uit China bevestigen dat op 19 september Apple komt met zowel de nieuwe iPhone 6 4,7” als ook de 5,5”. In het verleden zijn nieuwe iPhones meestal in de derde week van september gelanceerd.

Bovenstaande flyer moet het bewijs zijn van de verwachte lancering. Wij twijfelen want de flyer is wel hier onprofessioneel.

BlackBerry heeft weer een nieuwe COO. Martin Beard afkomstig van Sybase gaat BlackBerry versterken. John Chen, de CEO van BlackBerry, lijkt alleen maar oud-medewerkers van Sybase aan te nemen.

Bronnen uit China melden dat het derde kwartaal weleens een buitengewoon slechts kwartaal voor HTC kan gaan worden. Verwacht wordt dat het bedrijf tussen de 25% en 30% minder toestellen gaat verkopen dan in het vorige kwartaal. De nieuwe HTC One (M8) lijkt het niet overal even goed te doen. HTC gaat dit kwartaal  toch nog altijd 4,5 miljoen telefoons verkopen.

Het belang van América Móvil in KPN is weer verder gedaald van 24,8% naar 22,6%. AMX maakte eerder bekend dat KPN voor hun nu slechts een investering is na de mislukte poging tot een volledige overname.

Volgens de Wallstraat Journal heeft Apple in totaal 80 miljoen nieuwe iPhones 6 4,7” en 5,5” besteld, die voor 30 december geleverd moeten worden. Dit zijn initiële orders en kunnen en worden vaak nog bijgesteld. Nog nooit heeft Apple zoveel telefoons in bestelling gehad.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel