Newsflash

Het lijkt dat Samsung gaat samenwerken met Under Armour om tegenwicht te bieden aan de alliantie tussen Nike en Apple.  De eerste oriënterende gesprekken hebben inmiddels tussen beide bedrijven plaats gevonden.

In Singapore zijn er in 75 seconden 5.000 Xiaomi Redmi Note phablets verkocht. Dit betekent dat in iets meer dan één minuut 0,1% van de bewoners van Singapore een Redmi Note hebben gekocht. Ter vergelijking: 0,1% in Nederland betekent ruim 17.000 toestellen.

Na de overname van 20:20Mobile in Engeland heeft Brightstar nu een meerderheid belang in de Indiase distributeur Beetel Teletech Limited. Brightstar claimt de grootste telecomdistributeur in de wereld te zijn.

Tech Data Mobile is inderdaad in de UK aangesteld als derde Nokia distributeur naast Ingram Micro en Exertis Micro-P. Nokia start een offensief om vooral nieuwe zakelijke klanten te trekken. Het is nog niet bekend of Nokia in Nederland eenzelfde strategie gaan volgen.

Er komen meer details naar buiten over het aanstaande massaontslag bij Microsoft. Op korte termijn gaan er een R&D afdeling in Finland dicht en ook op het oude hoofdkantoor van Nokia in Elspoo gaan ontslagen vallen. In totaal gaan er op korte termijn meer dan 1.000 arbeidsplaatsen verloren.

Nokia gaat al haar Lumia smartphones die nu nog op Windows Phone 8 draaien, upgraden naar de nieuwste Windows Phone versie 8.1.


De update wordt per regio vrij gegeven. Het lijkt dat wij in Nederland nog even moeten wachten op de Lumia Cyan update.

TomTom brengt nieuwe kaarten uit voor Algerije, Colombia, Israël en Yemen uit. Hiermee komt het aantal landen waar TomTom data van beschikbaar heeft op 118 en bestrijkt bijna 50 miljoen kilometer aan wegen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel